Onze diensten

Fade (overloop)

Een fade of overloop is een populaire manier om een kapsel af te werken. Bij een fade wordt het haar geleidelijk korter gemaakt, van boven naar beneden. Een overloop, ook wel ‘shadow fade’ genoemd, is een soortgelijke techniek waarbij de overgang van langer naar korter haar minder geleidelijk is. Beide technieken zorgen voor een scherpe, moderne look en kunnen worden aangepast aan verschillende lengtes en stijlen. Het is aan te raden om een professionele kapper te bezoeken voor het kiezen van de juiste fade of overloop voor jouw haar en gezichtsvorm.

Bij ons kunt u de beste fade krijgen die bij u past.

Knippen

Als professionele kappers streven we ernaar om van elke knipbeurt een unieke en positieve ervaring te maken voor onze klanten. Dit begint met een grondige consultatie, waarbij we luisteren naar de wensen en verwachtingen van de klant en hen adviseren over welke stijlen het beste bij hun gezichtsvorm en haartype passen.

We maken gebruik van de nieuwste technieken en producten om ervoor te zorgen dat elke knipbeurt perfect wordt uitgevoerd. Dit betekent dat we de tijd nemen om het haar grondig te inspecteren en te luisteren naar de conditie ervan, en dat we eventuele problemen aanpakken zoals roos of beschadigd haar.

Na de knipbeurt, zorgen we ervoor dat onze klanten precies weten hoe ze hun haar thuis moeten stylen en welke producten hiervoor geschikt zijn. Daarnaast geven we advies over hoe vaak ze terug moeten komen voor een opfrisbeurt, zodat het kapsel er altijd verzorgd uit blijft zien.

Baard

Als professionele kappers voor mannen is het scheren van baarden een specialiteit van ons. Ons doel is om elke baardscheerbeurt een ontspannende en precieze ervaring te maken voor onze klanten.

We beginnen elke baardscheerbeurt met een grondige consultatie, waarbij we luisteren naar de wensen en verwachtingen van de klant en hen adviseren over welke stijlen het beste bij hun gezichtsvorm en haartype passen. Voor de scheerbeurt zelf, gebruiken we professionele scheermesjes en producten om ervoor te zorgen dat de baard wordt geschoren op de juiste manier, zonder irritatie of schade te veroorzaken.

Na de scheerbeurt, geven we advies over hoe de klant hun baard thuis kan onderhouden en welke producten hiervoor geschikt zijn. Dankzij onze passie voor haarstyling, kunnen we garanderen dat elke baardscheerbeurt bij ons een succesvolle en tevredenstellende ervaring zal zijn.

Hot Towel

Deze service bestaat uit het opwarmen van een handdoek en het plaatsen van deze op het gezicht van de klant, meestal voor of na het scheren van de baard of het knippen van het haar.

Hot towels zorgen voor een aantal voordelen:

  • Het opwarmen van de huid maakt de poriën open, waardoor de scheerbeurt soepeler verloopt en het minder pijnlijk is.
  • Het verwijderen van overtollig olie en vuil van de huid, waardoor de scheerbeurt efficiënter is.
  • Het hydrateren van de huid, waardoor de huid na de scheerbeurt zachter aanvoelt.
  • Het geven van een ontspannen gevoel, vooral als de handdoek is gedrenkt in essentiële oliën of aromatherapie.